Zapékané mušle Saganaki

29. dubna 2011 v 21:12 | Taka Ito |  Japon. recepty
Ahoj tak sem dávám další recept

Ingredience

400 g konzervovaných nebo mražených mušlí
400 ml rajčatové šťávy
200 g sýru feta
1 větší zelená paprika
4 rajčata, petrželová nať
mletý pepř
olivový olej

Příprava

Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky, rajčata na měsíčky a podusíme na oleji. Přidáme rajčatovou šťávu nebo protlak, sůl, mletý černý pepř, mušle a podusíme ještě asi 10 minut. Na závěr přidáme kousky sýru feta a promícháme. Směs přendáme do zapékacích misek, posypeme strouhaným sýrem a dáme na pár minut zapéct. Před servírováním posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.



Dobrou chuť

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Yumi-chan Yumi-chan | Web | 30. dubna 2011 v 21:54 | Reagovat

Mňam ! :3 xDD

2 Anim Anim | Web | 1. května 2011 v 11:44 | Reagovat

Juj, tohle mamka dělá často (tak ne až tak často, protože by se nám to pak znechutilo, ale má na to svůj vylepšený recpt :3)

3 Marionette Marionette | Web | 30. dubna 2012 v 13:57 | Reagovat

No, není to můj styl ale vypadá to zajímavě ^^

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama